Тасос

Тасос е најсеверниот остров во Егејскиот архипелаг, кој поради својата раскошна убавина и бујна вегетација популарно е наречен „зелениот дијамант“. Убавината на Тасос е во кристално чистото море, многубројните скриени заливи, плажи и археолошки наоѓалишта. Ова зелено острово прекриено со шума ќе ве воодушеви со своите природни убавини, смарагдно зеленото море и гостопримловоста на локалното население.

Вила Пелеканос Лименарија со поаѓање од Охрид

Вила Еми Лименарија со поаѓање од Охрид

Вила Анастасија Лименарија со поаѓање од Охрид

Студија Аугустис Лименарија

Студија Марија Лименарија