Рафаиловичи

RAFAILOVIĆI е мало рибарско село сместено на крајот на бечичка плажа со кристално чисто и топло море со 226 сончеви денови во годината.
Покрај самата обала се протега шеталиште со должина од 3 км која го поврзува местото со Будва. Покрај прекрасната плажа и зеленило, Рафајловичи има и марина за глисери и чамци, бројни кафани, ресторани, дуќани, парк и слични содржини.

Близината на Св.Стефан, Будва како и Тиват ( 17км) , го прават ова место привлечно за мирен одмор и за забава и активен одмор.

Рафаиловичи Лето 2018