Калитеа


КАЛИТЕА
е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во кристално чистата вода и белата песок на плажата која скоро секоја година е наградувана со плаво знаменце. Калитеа сместена во прекрасната околина опкружена со борови дрва Ви овозможува да уживате во многубројните, таверни, кафе барови, бутици,  дискотеки и ноќни клубови кои ги привлекуваат туристите од сите околни места со што се вбројува во еден од најзабавните градови на Халкидики, а разновидните продавници и бутици нудат можност за шопинг интересен за туристите од сите возрасти.

Вила ,, Амос,, Калитеа (поаѓање од Охрид)

Апартамaни "Меропи" (поаѓање од Охрид)

Aпартмани "Popis" (поаѓање од Охрид)

Вила "Thea"

Вила "Dimitra"

Вила "Посејдон" Калитеа

Вила Христос Калитеа

Вила Елизабет Калитеа

Вила "Галини" - Калитеа

Вила "Атлантик" - Калитеа