Чањ

Чањ е мало туристичко место на брегот на Јадранското море, сместено помеѓу Будва и Бар. Одалечено е од Будва околу 20 км и од Бар околу 10 км. Има прекрасана плажа - Краљичина плажа, долга 1200 м. Настрана од главни сообраќајници, Чањ нуди услови за пријаетен и мирен одмор.

Апартмани "Лара" - Чањ