Будва

Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора Ве чека Будва.Преубав град опкружен со sидини, со волшебни плоштади,долга песочна Словенска плажа,со  блискиот остров Св.Никола,вистински бисер на природата и уметноста на човекот ќе го направат Вашиот одмор незаборавен.

Хотел ,,Bečići (ex.Naftagas),, **

Будва - Хит понуда Лето 2018 со превоз од Охрид

Хотел ,,Татјана,, 3 * - Будва