Вила Лири - Пешку - Спиле со поаѓање од Охрид

Објект сместен на само 20 метри од прекрасната широка песочна плажа во Спиле, на 10 метри од појасот на густа борова шума. Вилата располага со студија за 2, 3 и 4 лица, кои имаат комплетно опремена кујна, тоалет, балкони, ТВ, Wi-Fi и клима уред (користењето е вклучено во цената). Во близина на вилата се наоѓаат многу ресторани, мини-маркети, а во склоп на објектот е и најстарата и најпознатата продавница за свежа риба во тој регион.

ТЕРМИН :

1/2 стд

1/3 стд

1/4 стд

05.06-10.06

49 €

54 €

59 €

10.06-15.06

59 €

64 €

69 €

15.06-20.06

69 €

74 €

79 €

20.06-25.06

79 €

84 €

89 €

25.06-30.06

89 €

94 €

99 €

30.06-05.07

99 €

104 €

109 €

05.07-10.07

99 €

104 €

109 €

10.07-15.07

99 €

104 €

109 €

15.07-20.07

99 €

104 €

109 €

20.07-25.07

99 €

104 €

109 €

25.07-30.07

99 €

104 €

109 €

30.07-04.08

99 €

104 €

109 €

04.08-09.08

99 €

104 €

109 €

09.08-14.08

99 €

104 €

109 €

14.08-19.08

99 €

104 €

109 €

19.08-24.08

99 €

104 €

109 €

24.08-29.08

89 €

94 €

99 €

29.08-03.09

79 €

84 €

89 €

03.09-08.09

69 €

74 €

79 €

08.09-13.09

59 €

64 €

69 €

Цени:

 • Се дадени по лице за минимум две платежни лица, за 5 ноќевања/ 6 дена, со вклучен автобуски превоз, по курс од 1€ = 61.8 ден
 • За аранжман со сопствен превоз се одобрува 12€ од вкупната цена по лице.

 

Сместување:

 • Трето и четврто лице како и деца 2-12 год. имаат бесплатно сместување, плаќаат само превоз 12€
 • Во студијата можат да се сместат онолку лица колку што има кревети

Попусти:

 • 7% за уплата на два или повеќе поврзани термини
 • 20% за целосна уплата во ЈАНУАРИ
 • 15% за целосна уплата во ФЕВРУАРИ
 • 10% за целосна уплата во МАРТ
 • 5% за целосна уплата воАПРИЛ

Горенаведените попусти не можат да се комбинираат

Превоз:

 • Поаѓање од Битола на термините според табелата во 06:00 часот, враќање во 14:00 часот
 • Превозот ги слегува патниците на најблиската локација до сместувањето каде може да минува автобус
 • Цена за само автобуски превоз на наведените термини изнесува 12€ по лице
 • 5€ доплата за пакет аранжман по лице од Кичево и Прилеп

 

Напомена:

 • За резервација со попуст, потребна е аконтација од 30% од вкупниот износ на аранжманот, додека останатите 70% од износот треба да се доплатат додека трае месечниот попуст
 • При промена на име и презиме, број на патници или термини, попустите дадени во дадениот месец нема да важат, односно ќе важат цените во периодот кога ќе се изврши промената
 • Задолжително е здравствено и патничко осигурување
 • Патниците се одговорни за важноста на нивните патни исправи.
 • Агенцијата не е одговорна за интензитетот и квалитетот на интернет врската во сместувачките капацитети во текот на престојот на гостите, како и за периодите со топла и ладна вода.

Куќен ред:

 • Студијата/апартманите се напуштаат во 08:00 часот, во студијата се влегува после 13:00 часот
 • Гостите се сместуваат во претходно подготвени и уредени соби, со обврска сами да се грижат за редот и хигиената на истите во текот на престојот. По завршувањето на престојот гостите се обрзани да ги остават студијата/апартманите во пристојно чиста состојба.
 • При употреба на клима уредот се молат гостите да ги затвораат вратите и прозорците. При напуштањето на студијата/апартманите се молат гостите да го исклучуваат клима уредот. Во спротивно, сопствниците на сместувачките капацитети имаат право да го забранат користењето на услугата.
 • Гостите се должни да ги остават апартманите и студијата во иста состојба како што ги затекнале. Опремата во студијата/апартманите и на терасите да биде неоштетена. Инвентарот мора да биде на број.
 • Во случај на направена штета или губење на клучеви, гостите се должни да ја надокнадат штетата и да платат кај сопствениците на сместувачките капацитети пред заминување.
 • Во случај на забелешки во врска со сместувањето или евентуални проблеми настанати во текот на престојот, гостите се должни да ја пријават забелешката или проблемот кај сопствениците на сместувачките капацитети и претставниците на агенцијата во текот на нивниот престој. Агенцијата не сноси одговорност за забелешки и проблеми пријавени после завршувањето на престојот на гостите.

Страницата е посетена:

2155

Печати

Share this product