Спа хотели

Апартмани Pirin Golf 4*

Апартмани Pirin Golf 4*
4.0/5 rating 1 vote

 Локација: Комплексот Пирин Голф се наоѓа на 15 км одалеченост од ски лифтот и 13 км од центарот на Банско.
Капацитет
: Во склоп на ресотрот има голем број модерно уредни соби, студиа и апартмани од различна категорија.

Интерхотел Сандански 4* -  Сандански

Интерхотел Сандански 4* - Сандански
4.0/5 rating 1 vote

Локација

Интерхотел Сандански е најголемиот медицински центар за балнеологија и рехабилитација на Балканот и е сместен во самиот центар на градот на главната пешачка улица.

Хотел Pirin Golf & Spa 5* Банско - промо 30 еур полупансион

Хотел Pirin Golf & Spa 5* Банско - промо 30 еур полупансион
5.0/5 rating 1 vote

Локација: Хотелот "Пирин Голф и Спа" е најновиот хотел со 5***** во Банско, кој се наоѓа на 15 км одалеченост од ски лифтот и 13 км од центарот на Банско.
Капацитет
: Во склоп на ресотрот има голем број модерно уредни соби, студиа и апартмани од различна категорија.

Хотел Св. Никола 3* - Сандански

Хотел Св. Никола 3* - Сандански
3.0/5 rating 1 vote

Хотелот Св. Никола се наоѓа во центарот на градот на главната пешачка улица. Располага со внатреен базен, спа центар, класичен ресторан, средоземноморски респоран, снек бар и пиано бар.