Далечни патувања

ЈАПОНИЈА - земјата на изгрејсонцето - со авионски превоз од Скопје
5.0/5 rating 1 vote

Аргентина и Бразил 2018!
5.0/5 rating 1 vote

ЗАНЗИБАР
5.0/5 rating 1 vote

Малдиви и Шри Ланка (авион)
5.0/5 rating 1 vote