Интерхотел Сандански 4* - Сандански

Интерхотел 4* – Сандански

Редовен ценовник

Ценитеседаденипо СОБА (задвајцавозрасни)* наден, зауслуганоќевањесопојадок/полупансион

 

Типнасоба

01.02.2018-31.01.2019

петок и сабота

недела - четврток

7+ ноќи

BB

HB

BB

HB

BB

HB

DBL стандард

76

100

60

84

59

83

DBL лукс

86

110

69

92

66

90

SGL стандард*

60

72

48

60

46

58

SGL лукс*

62

78

54

64

50

62

STD стандард

124

148

100

122

96

120

APP лукс

140

164

112

136

108

132

APP фамилијарен

192

214

152

176

144

168

ДОПЛАТИ

редовнолегло - дете 4-11,99г.

25

34

20

29

20

28

доп. легло - дете 4-11,99 г.вособа

12

21

10

18

10

18

доп. легло - дете 4-11,99 г.воstd/app

0

8

0

8

0

8

доп. легло- 12-15,99 -во соба/std/app

28

40

28

40

22

33

доп. легло– возрасен -воstd/app

28

40

28

40

22

33

детедо 3,99 г

0

0

0

0

0

0

 

Цените НЕ ВАЖАТ занационални и верскипразници, семинари, конгреси.
Ценитеседадени воевра, плаќањеводенарскапротиввредност 1€ = 62,00 мкд
*Самово Single собитецената е заеденвозрасен и имаможностсамо засместувањенаедно дете 0-3,99 год. бесплатно

Легенда:
DBL - двокреветна соба, APP – апартман,STD – студиоSGL – еднокреветна соба
BB - ноќевање со појадок, HB - полупансион ( појадок+вечера)


Минимално и максималносместувањевокапацитетина ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ :

Сместување

Минимум

Максимум

Двокреветнасоба

1 возрасен

2 возрасни + 1 детедо 15.99 г. + 1 детедо 3.99 г.

Студио СТАНДАРД

1 возрасен

3 возрасни + 1 детедо 11.99 г. + 1 детедо 3.99 г.

Апартман ЛУКС

1 возрасен

3 возрасни + 1 детедо 11.99 г. + 1 детедо 3.99 г.

Апартман ФЕМИЛИ

1 возрасен

3 возрасни + 1 детедо 15.99 г. + 1 детедо 3.9 9г.

 

Цените се во € за 1 ноќевањеза 2 лица во двокреветна соба/студио/апартманилиза 1 лице во еднокреветна соба и вклучуваат:

 • Ноќевање со појадок или полупансион (појадок и вечера)
 • Користење на сауна, парна бања, фитнес центар
 • Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С (полуолимписки размери)
 • Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С,
 • Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С
 • Лежалка и пешкир покрај базените
 • Безжичен интернет во целиот хотел
 • Паркинг
 • Сеф на рецепција
 • Детско катче со аниматор
 • Туристичка такса


НАПОМЕНА!
Хотелот не прима домашни миленици
Цените се во €, плаќањето се врши во денари 1 € = 62,00мкд


СМЕСТУВАЊЕ И НАПУШТАЊЕ НА СОБИТЕ:

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)

Напуштање на собите до 12:00 ч. (локално време)


УСЛОВИ ЗА АГЕНТОТ И ГОСТИНОТ:

1.За валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозит уплатен при самото резервирање одстрана на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.

2.Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.

3.Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали. Промена на име помалце од 3 денапред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

4.Откажување или промена на резервацијата помалкуод 7 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.

5.Откажувањеилипроменанарезервацијатанаденотнапристигнувањенагостинотилипоранонапуштањенахотелот, платенатасуманеподлежинавраќањенаагентотилигостинот.

6. Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 дена пред пристигнување е без пенали.

7. Промена или откажување на резервација за време на празници помалкуод 30 дена пред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.

8.Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч.
За валидни рекламации ќе сесметаат оние кои се со документ потпишан од страна на гостинот и од овластените во хотелот.

Страницата е посетена:

5925

Печати

Share this product