Вила Св. Софија

Локација: Нов хотел изграден во 2000 год се наоѓа во стариот град близу до црквата Св Софија.
Капацитет:
располага со 5 соби од кои 1 е de lux апртман 2+2 со соба за дневен престој и спална, 2 се апртман 2+2 со соба за дневен престој и спална 1/2 соби и 1/1 соба.
Услуги:
Клима, мини бар, апарат за кафе и чај, кабелската телевизија,  директна телфонска линија, сеф. Вилата нуди услуга на база BB - ноќевање со појадок.

Соби

1/2

1/1

1/4 апартман
(2+2)

Кујна – опремена кујна

НЕ

НЕ

НЕ

Купатило

ДА

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

НЕ

НЕ

Т

Клима

ДА

ДА

ДА

ТВ Кабловска

ДА

ДА

ДА

Минибар/Фрижидер

ДА

ДА

ДА

Интернет

ДА

ДА

ДА

Паркинг

Во близина паркинг кој се наплаќа.

Други услуги

Услугата е ноќевање со појадок. Преку зима има централно греење.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

4787

Печати

Share this product