Вила Пасаж

Вила Пасаж е совршена за секојдневно разгледување. Се наоѓа во срцето на стариот град на Охрид, спротивно од Охридскиот суд и на пет минути пешачење од Охридското Езеро, во близина на пристаништето и поголемиот дел од црквите и спомениците. Исто така има многу ресторани наоколу, и ние би биле повеке од срекни да ве упатиме кон едни од подобрите. За оние што доаѓаат со коли, постои и бесплатен паркинг веднаш до нас. Нашата вила е сосема нова и можеме да ви ветиме добар, релаксиран и безгрижен одмор.

Страницата е посетена:

1144

Печати

Share this product