Вила Кале

Локација: Собите и апп се во нова куќа изграденa во Охридски стил и се наоѓаат во стариот дел на градот.
Краток опис: Секоја од собите и апп е една просторија, пространи и светли соби..
Дуплексот е со две одвоени простории.

Соби

1/2

1/3

1/4  Апартмани

Кујна

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Заед

Купатило

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

Т

Т

НЕ

НЕ

Т

НЕ

Т

Т

НЕ

Т

Клима

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ТВ Кабелска

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Минибар/
Фрижидер

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Интернет

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Паркинг

Има бесплатен паркинг.

Други услуги

Во секоја соба има кафемат. 24 h Рецепција.

Страницата е посетена:

4764

Печати

Share this product