Апартмани Биба-Ноне

Локација: Апартманите “Биба - Ноне” се наоѓаат во нова куќа во стариот дел на градот, пред црквата Св. Софија.
Капацитет: Располага со 1/4 апартман и 1/3 апартман. Апартманите се една пространа просторија. 1/4 и 1/3 апт имаат по еден брачен лежај, другите се единечни.

Соби

1/3 апт

1/4 апт

Кујна – опремена кујна

ДА

ДА

Купатило

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

НЕ

Т

Клима

НЕ

НЕ

ТВ Кабловска

ДА

ДА

Минибар/Фрижидер

ДА

ДА

Интернет

НЕ

НЕ

Паркинг

Бесплатен паркинг во близина на куќата, но преку сезона може да биде зафатено.

Други услуги

Преку зима има греење.

Страницата е посетена:

3093

Печати

Share this product