Вила Дива

Локација: Вила "Дива" се наоѓа во стариот дел на Охрид на влезот во Охридската чаршија, кај чинарот.
Капацитет Располага со 3/2, 4/3 соби и 1/4 апартман.

Соби

1/2

1/3

1/4

Кујна – опремена кујна

Заед

Заед

Заед

Купатило

ДА

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

Т

Т

Т

Клима

ДА

ДА

ДА

ТВ Кабловска

ДА

ДА

ДА

Минибар/Фрижидер

НЕ

НЕ

НЕ

Интернет

ДА

ДА

ДА

Паркинг

Има бесплатен паркинг пред вилата.

Други услуги

Преку зима има греење.

Страницата е посетена:

7456

Печати

Share this product