Хотел Београд 3***

Локација: Во самиот центар на Струга, покрај реката Црн Дрим.
Капацитет: Хотелот поседува 44 двокреветни соби, 2 апартмани со дневен престој.Хотелот ќе се реновира во текот на 2011 год.
Услуги
: Секоја соба располага со сопствена копатило, половина од собите имаат балкон со поглед на езеро, ТВ кабловска, телефонска центрла.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

5217

Печати

Share this product