Хотел Дрим 4****

Локација: Лоциран во близина на местото каде Црн Дрим се влева во Охридското езеро, 300м од центарот на Струга.
Капацитет
: 150 двокреветни соби, 8 апартамни и 50 студиа.
Услуги: Конференциска сала за 250 лица, казино, ноќен клуб, терени за спорт и рекреација, куглана, билијард.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Pool Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

7291

Печати

Share this product