Хотел Водно 3***

Локација: 4,5 км од центарот на градот.
Капацитет: 28 комфорни и модерно опремени соби
Услуги
: хотелски ресторан со капацитет од 250 места, отворена тераса со прекрасен поглед и капацитет од 300 места, 2 конференциски сали, аперитив бар, сопствен паркинг простор.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

3492

Печати

Share this product