Хотел Карпош 4****

Локација: 2,5 км од центарот на градот.
Капацитет: 59 елегантни и пространи соби и сјуити, од кои 25 се еднокреветни, 15 двокреветни, 12 луксузни студиа, 6 сјуити, 1 соба за инвалиди.
Услуги: Ресторан, 2 конференциски соби, бизнис центар, фитнес и сауна, обезбеден паркинг.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Sauna Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

3934

Печати

Share this product