Хотел Бристол 2**

Локација: Во центарот на градот.
Капацитет: 33 комфорни соби
Услуги: хотелски ресторан со капацитет од 100 места, отворена тераса со капацитет од 60 места, паркинг простор

Specifications

  • Категорија: 2 Ѕвезди

Страницата е посетена:

3509

Печати

Share this product