Хотел Holiday Inn 5*****

Локација: Лоциран е центарот на градот.
Капацитет:  178 комплетно опремени соби и апартмани од кои: 101 еднокреветни соби,50 двокреветни соби, 11 ексклузивни соби,14 апартмани,1 претседателски апартман, 1 соба за лица со посебни потреби.
Услуги: 1 хотелски и 1 национален ресторан, 8 конференциски сали, бизнис центар, фитнес центар и сауна,казино, ТВ салон и аперитив бар, Rent-a-car , сопствен паркинг простор и 24 часовно обезбедување

Specifications

  • Категорија: 5 Ѕвезди
  • Sauna Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

3065

Печати

Share this product