Хотел Best Western Bellevue 4****

Локација: 8 км од центарот на Скопје.
Капацитет: 32 комплетно опремени соби од кои 3 еднокреветни соби, 29 двокреветни соби
Услуги
: хотелски ресторан “Лафајет” и ексклузивна тераса, конференциски сали, снек барелектронска куглана, игралиште, сопствен паркинг простор.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

3198

Печати

Share this product