Хотел Тино 4****

Хотел Тино е модерен хотел лоциран на прекрасна локација. Пред самото Охридксо езеро и на 200 м од центарот.
Капацитет: Располага со 27 двокреветни/трокреветни соби, 2 апартмани и 1 VIP апартман.
Услуги: Собите се опремени со копатило, клима, кабелска ТВ, интернет, тераса.
Во склоп на хотелот има ресторан.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

4825

Печати

Share this product