Хотел Св. Наум 4****

Локација: Хотелот се наоѓа во близина на манастирот Св.Наум, на 28км од Охрид, помѓу бескрајното синило на Охридското езеро, и високиот планински масив на Галичица.
Капацитет: 286 двокреветни соби, 10 апартмани со дневен прстој, 8 фамилијарни и 4 ексклузив апартмани.
Услуги: Три конференциски сали со вкупен капацитет до 200 лица, интернет пристап.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

5275

Печати

Share this product