Хотел Св Стефан 3***

Локација: Хотелот Св. Стефан се наоѓа на 3 км од Охрид на прекрасна локација до самото езеро на една од најпосетените и најубави плажи во Охрид.
Капацитет: Располага со луксузно опремени соби секоја опремена со Тв и клима.
Услуги: Ресторант, сопствена плажа опремена со лежалки и чадори, паркинг, ТВ, клима.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

6157

Печати

Share this product