Хотел Силекс 4****

Локација: Хотелот Силекс са наоѓа на 5 км од Охрид, на самиот брег на Охридското езеро. Реновиран е во 2009.
Капацитет: Хотел Силекс нуди 104 реновирани соби, декорирани во современ, лежерен стил вклучувајќи 12 апартмани од кои 2 се претседателски.
Услуги
: Бања, Тераса, LCD TV, Бесплатен Wi-Fi, Кабелски телевизиски канали, Директна телефонска линија.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Pool Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

6412

Печати

Share this product