Хотел Лагадин 3***

Хотел Лагадин е лоциран на мошне жиописно место, на 6 км од Охрид, во подножјето на планината Галичица и пред прекрасна плажа. Нуди одлични услови за одмор. Хотелот има долга традиција во туризмот.
Капацитет: Располага со 18 апартмани со јакузи распоредни на двата спрата на хотелот. Градбата на хотелот е модерна и се вклопува совршено во природниот амбиент.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

5817

Печати

Share this product