Хотел Ривера 3***

Локација: Лоциран во центарот на градот, до пристаништето и старата чаршија.
Капацитет
: 30 трокреветни, 3 двокреветни соби, 3 апартмани.
Услуги: Масажа, конгресна сала, интернет пристап, сопствен паркинг.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

3701

Печати

Share this product