Хотел Метропол 4****

Локација: Хотелскиот комплекс Метропол е на 10 км одалеченост од Охрид, на самиот брег на Охридското езеро.
Капацитет:110 двокреветни соби, 4 стандардни апартмани, 1 делуx апартман и 1 резидент апартман.
Услуги: 4 Конгресни сали со вкупен капаците од 600 седишта, масажа, фитнесс,интернет пристап, паркинг.

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Sauna Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

4039

Печати

Share this product