Хотел Гранит 4****

Локација: На брегот на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан, на 5км од градот.
Капацитет: 9 еднокреветни, 87 двокреветни соби, 22 апартамни
1 претседателски апартман.
Услуги: Конгресни сали со капаците д0 300 седишта, масажа, фитнесс, scuba diving, интернет пристап, паркинг .

Specifications

  • Категорија: 4 Ѕвезди
  • Sauna Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

3313

Печати

Share this product