Хотел Десарет 3***

Локација: На самото крајбрежје на Охридското езеро, на 12км од Охрид. Изграден во традиционална Охридска архитектура од 19 век.
Капацитет
: 246 двокреветни соби, 6 апартмани, 9 вили.
Услуги: Конференциска сала со капацитет за 700 лица, спортски терени за тенис, одбојка, фудбал, сала за пинг-понг, куглање.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

8483

Печати

Share this product