Хотел Турист 3***

Локација: Хотелот е во склоп на комплексот Метропол, во прекрасен предел меѓу планината Галичица и езерото.
Капацитет: 88 двокреветни соби.
Услуги: Извонредна местоположба, сопствена плажа, спортски терени, паркинг.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Hairdreser

Страницата е посетена:

6882

Печати

Share this product