Хотел Инекс Горица 5*****

Локација: Хотелот е лоциран на 5км од Охрид. Сместен на рид надвиснато над самото езеро, совршено место кое нуди спокој и тишина.
Капацитет:117 двокреветни соби, 6 апартмани и 2 резиденции.
Услуги: Три сали за семинари, конгресна сала, сауна и масажа, трим патеки, спортски терени, интернет пристап.

Specifications

  • Категорија: 5 Ѕвезди
  • Sauna Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

10191

Печати

Share this product