Хотел Де Лаго 3***

Локација: Хотел Де Лаго е градски хотел, лоциран во стариот дел на Охрид.
Капацитет: располага со 17 соби од кои 3 - трокреветни соби и 14 - двокреветни соби - 8 соби имаат прекрасен поглед на Охридското Езеро.
Секоја соба е опремена со плазма ТВ, кабловка телевизија (54 телевизиски канали), дирекна телефонска линија, клима уред, безжична интернет мрежа, тоалети опремени со декоративни елементи, како и 24 часовна подршка на рецепција.
Услуги: Ресторан.

Specifications

  • Категорија: 3 Ѕвезди
  • Masage Hairdreser

Страницата е посетена:

6641

Печати

Share this product